KALFIE & DRUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kalfie & Drum. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 2:51 Jaaman ik heb genoten van me eten top food!!! Besteld vanuit krimpen en me eten was er binnen 40 minuten top service !!
18 nov 2022 om 12:22 Good portions delicious food
18 nov 2022 om 12:20 good portions!
30 apr 2022 om 11:18 De enige reden dat ik reageer is omdat je bijna 30 euro besteld en gewoon niet verder dan 1 hap komt. De spareribs waren ijskoud de saus was er zo opgekwakt. Het was gewoon niet te eten. Je kan ze ook niet bereiken om ze erop aan te spreken.
24 apr 2022 om 10:23 Ik heb kip spare ribs besteld en ga er vanuit ribs te zien dan. Krijg ik een bak vol met droge drumsticks en goedkope honingsaus die niet eens te proeven was, droge rijstik belde terug kan niemand bereiken verschrikkelijk echt ben zo boos 25€ gekost
17 apr 2022 om 9:30 Heerlijk, sparibs was super mals saus was lekker moch wel wat pittiger. But zeker voor herhaling vatbaar.
9 apr 2022 om 19:04 Vond het heel lekker en snel,goed gedaan!
8 apr 2022 om 23:31 Heel jammer van kapsalon doner was heel hard niet te vreten kaas was ook hard je zou zeggen een nieuwe zaak lekker eten jammer en wanneer je ze wilt bereiken is er nergens een nummer